Nederlands
Francais
Englisch
Espanol

Camping

uitzicht campingCamping Les Sapins bestaat uit een open terrein omzoomd door bomen en haagjes met, vanaf veel plaatsen, prachtige vergezichten op dorpen en bergen. Op de camping zijn kampeerplekken op “open veld”, maar ook onder de bomen (voor meer schaduw) en tussen haagjes (voor meer privacy). De plekgrootte varieert van 80-100 m2

De camping heeft een klein restaurant grenzend aan een gezellige tuin met diverse zitjes. U kunt hier gezellig zitten, een boek lezen of iets nuttigen Voor de kinderen zijn spelletjes beschikbaar en leesboeken. Er is een kleine “bibliotheek”waar uw boeken kunt lenen of ruilen. Wifi-punt bij de receptie is gratis te gebruiken.

Wij serveren dagschotels, verse pizza's, snacks/frites, ijs en (fris)dranken.

Dagelijks vers stokbrood, croissants etc. in het hoogseizoen.

U kunt eveneens bij ons ontbijten en op verzoek verzorgen wij een "feestelijk ontbijt" voor u als u wat te vieren heeft.
Ook maken wij op bestelling lunchpakketten.

jquery lightbox google mapby VisualLightBox.com v5.9
--> klik op een foto voor een vergroting


De receptie heeft een kleine campingwinkel met ondermeer een klein assortiment van verse groenten en fruit en koelproducten zoals melk, kaas etc.

Op de camping is een zwembad aanwezig met een apart kinderbad voor de allerkleinsten. Er is ook een volleybalveld, een pingpongtafel, een trampoline en enkele speelattributen.

kampvuur campingTevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van een mountainbike en pijl-en boogschieten

Het gebied kent een bergklimaat. Dat betekent dat het in juli en augustus in het algemeen zonnig en warm is (tot circa 28 graden), maar door de hoge ligging zelden “drukkend”. 's Nachts koelt het af. De avonden zijn over het algemeen qua temperatuur “aangenaam”, maar er kunnen ook avonden zijn dat een sweater nodig is. Voor het actuele weer raadpleeg www.meteofrance.com

Verdere faciliteiten op de camping, onder voorbehoud van de beschikbaarheid, : koelkasthuur, verhuur linnenpakketten (hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop), kinderbedje, kinderstoel (zie tarieven). Afwasruimte aanwezig met was- en droogmachine, mogelijkheid tot invriezen van koelelementen. De camping beschikt over meerdere standplaatsen voor minder-validen en heeft sanitaire voorzieningen voor minder-validen.

De camping is autovrij. U dient uw auto, na het in- en uitladen, op de parkeerplaats naast de camping te laten staan. Zo blijft de camping rustig en veilig!
Op de camping is geen oplaadpunt aanwezig voor elektrische auto's. Een aantal oplaadpunten zijn te vinden in de directe omgeving"

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd, getatoeëerd en ingeënt, ook tegen rabies (een Europees inentingsbewijs is verkrijgbaar bij uw dierenarts).

Lia Jonker en Jos van Doorne   CAMPING LES SAPINS   11340 CAMURAC   France   Tel: 0033 (0)4 68 20 38 11   E-mail: info@lessapins-camurac.com
MJ-Webdesign